ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Hacıekber Ortaokulu

Hacıekber Ortaokulu

...
Adres
HACIEKBER MAH. HACIEKBER KÜME EVLERİ HACIEKBER ORTAOKULU NO: 1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
08.00 ile 15:00
Kaloriferli
Ulaşım
Kişisel araç ( gidiş geliş yapan öğretmenler ) ve Şanlıurfa-Akçakale minübüs hattı ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis yok
Okulumuz Hacıekber köyü içerisindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul Akçakale Şanlıurfa yolu üzerindedir. Akçakale´ ye 11 km Şanlıurfa´ ya 43 km
Okulumuz ilk ve orta okulu aynı binayı kullanmaktadır.